Grand Circle logo

Authentiek bewegen

Doel: Wanneer je beweging inzet ter ondersteuning van een verhaallijn is het belangrijk dat de boodschap oprecht is. Dit begint bij het kennen van je lichaam.

Inhoud: Tijdens deze workshop maak je oprecht contact met je lijf zodat de bewegingen die daaruit voortvloeien aansluiten bij de voorkeur van je lichaam. Door te durven, voelen en te ervaren zul je krachtiger in je lijf komen waarmee je je aanwezigheid op het podium vergroot.

We werken aan: In deze tijd waarbij zoveel gevraagd wordt van ons hoofd is menigeen steeds verder verwijderd geraakt van zijn of haar lichaam. Middels oefeningen herontdek je de kwaliteiten van je lichaam en zet je deze om in beweging. Door te gaan spelen met de elementen tijd en ruimte in relatie tot jezelf of tot een ander vergroot je je lichaamsbewustzijn. Vervolgens zal de invloed van emotie op de bewegingskwaliteit onderzocht worden.

Voor wie: Deze workshop kan ingezet worden voor jong en oud (ensemble en solisten), tijdens of voor repetities van een productie.

Tijdsduur: Deze workshop heeft standaard de lengte van 2 uur , maar kan in overleg aangepast worden.

Docent: Sanne Ooms

 

CV:  Na de opleiding docent dans en moderne uitvoerende dans op de Amsterdamse Hogeschool van de kunsten heb ik enkele jaren in gezelschappen in binnen- en buitenland gedanst. Op dit moment richt ik me op de organisatorische en choreografische kant van het dansvak. Ik organiseer projecten met een eigen stichting, werk al stagebegeleidster voor de Rotterdamse Dansacademie en choreografeer bij diverse musicalverenigingen. Het laten groeien en bloeien van mensen, zowel publiek als leerlingen of leden van een vereniging, is waar ik voor sta.

Aanvullende informatie of vrijblijvend een offerte aanvraag kan d.m.v. een mail te sturen naar ineke@grandcircle.nl