Grand Circle logo

Zangworkshops op maat

Inhoud :  De zangworkshop kom ik op jullie locatie geven en de inhoud van de workshop gaan we gezamenlijk samenstellen.

Wat zijn o.a. de mogelijkheden?

-Workshop ‘Belten’

-Workshop ‘Musical klassiek’

-Workshop ‘Bewust zingen’

-Workshop ‘Musical interpretatie’

-Workshop ‘Zingend acteren’

-Een mix van bovenstaande workshops

Zangtechniek en het aanpakken van zangtechnische probleempunten zullen centraal staan. Ik zorg altijd voor een laagdrempelige en volledig heldere uitleg van wat je moet doen om een bepaalde klank te maken, waardoor iedere deelnemer na afloop van de workshop totale helderheid heeft over hoe je zo’n stemklank moet maken en toepassen. Er zijn veel onduidelijkheden en misvattingen over zingen en deze zullen na een workshop opgehelderd zijn. Zingen is tastbaar en heel helder. Deze helderheid over zingen en over je zangstem zorgt ervoor dat je veel sneller vooruitgang kan boeken.

Voor wie: De workshops zijn voor alle leeftijden vanaf +/- 18 jaar en kent geen maximum aantal deelnemers. Wel neem ik per 7 deelnemers een assistent mee om er voor te zorgen dat iedereen ook persoonlijke aandacht krijgt.

Tijdsduur: De workshops kunnen een dagdeel duren, maar ook een hele dag. Ze kunnen qua lengte in overleg worden aangepast.

Provincie: Door heel Nederland

Docent: Rein Kolpa

CV:  Ik heb na mijn Conservatorium Opleiding een lange carrière gehad en o.a. in veel professionele opera, operette, en musicalproducties gespeeld. Een aantal van deze musicals zijn Les Miserables (Marius), Jekyll and Hyde (Utterson), 3 Musketiers (Aramis), 42nd Street (Billy), Sound of Music (Kapitein von Trap) , Droomvlucht (Oberon) en Piaf (meerdere rollen). Ik heb naast mijn uitvoerende carrière, altijd zangles gegeven, maar heb tien jaar geleden het roer echt omgegooid en meer ruimte gecreëerd voor deze 2e passie. Ik vond dat zingen en zangtechniek zo vaak onduidelijk  en ingewikkeld werd uitgelegd en heb daarom mijn eigen zangmethode ontwikkeld; de VocalCore. Nu geef ik zanglessen aan amateurs  en professionals, en geef zangworkshops door heel Nederland.

Aanvullende contactinformatie kan bij Grand Circle worden opgevraagd d.m.v. een mail te sturen naar ineke@grandcircle.nl