Grand Circle logo

Little Shop of Horrors

Amateur
Music All

Een bloemenwinkel in de ghetto van New York is het decor voor deze te gekke musical over heimelijke fantasieën en beestachtige botanie.
De zaken van Mr. Mushnik gaan slecht. Werknemer Seymour Krelborn staat hierdoor op het punt ontslagen te worden. Op aandringen van zijn collega Audrey brengt hij een nieuwe mysterieuze plant in de winkel. Krelborn is heimelijk verliefd op Audrey en vernoemt de plant naar haar. Mushnik geeft Seymour een week om te bezien of de plant, Audrey 2, zijn slechtlopende zaken kunnen verbeteren. Met de plant in de etalage bloeit de bloemenwinkel weer helemaal op. Maar tegen welke prijs? De plant barst regelmatig in zang uit en blijkt er een dieet van mensenbloed op na te houden. Seymour voedt haar en de plant groeit en groeit …

Na de première in 1982 werd Little Shop of Horrors al snel één van de meest succesvolle off-Broadway-musicals ooit. Howard Ashman en Alan Menken (Disney’s The Little Mermaid, Beauty and The Beast en Aladdin) zijn de creatieve genieën achter deze hilarische muzikale cultklassieker. Met een vrolijke Motown sound, pakkende ballads en zwarte humor hoopt Music All dit jaar weer een geweldige productie te laten zien!

Tickets

02 - 03 nov 2018
Hengelo