Grand Circle logo

Hairspray JR

Amateur
Musicalopleiding Cool

Na een heel seizoen van lessen en repetities, schitteren de leerlingen van Cool’s Musicalproductieklas 2 (12-18 jaar) in hun eindvoorstelling. Compleet met licht, geluid, kostuums en decor zetten ze Disneys Hairspray JR op de planken.

Tracy Turnblad, een super optimistische studente uit Baltimore, haast zich elke dag naar huis om de tienerdansshow The Corny Collins Show te kijken. Een aantal tieners die te zien zijn in dit tv-programma zitten op Tracy’s school, waaronder het verwende meisje Amber von Tussle en haar vriendje Link Larkin, Tracy’s grote idool.

Het is de grote droom van Tracy om ook in The Corny Collins Show te dansen maar helaas wordt ze afgewezen bij de auditie. Doordat Tracy spijbelde om auditie te kunnen doen moet ze nablijven op school. Tijdens het nablijven komt ze in contact met de CreaBea’s. Zij leren Tracy de hipste dansmoves en veranderen haar leven. De CreaBea’s worden echter gediscrimineerd. Tracy komt op voor hun rechten, maar belandt daardoor in de gevangenis. Ze heeft zichzelf in de nesten gewerkt maar blijft hopen op een plek in The Corny Collins Show én de liefde van Link Larkin. Kunnen Tracy en haar vrienden zorgen voor een goede afloop?

Tickets

30 - 30 jun 2017
Heerhugowaard