Grand Circle logo

Big Fish

Amateur
Starlight Boulevard

Nederlandse première van Andrew Lippa’s BIG FISH

Big Fish vertelt het grootser-dan-grootse verhaal van Edward Bloom. Een man die, als we zijn eigen verhalen mogen geloven, een buitengewoon leven leidt. Zijn hele leven vertelt hij zijn zoon Will vurig over zijn spectaculaire avonturen vol heksen, reuzen en zeemeerminnen. Maar als Will op het punt staat zelf een kind te krijgen en zijn vader een terminale vorm van kanker blijkt te hebben, hoopt hij achter de waarheid te komen. Wie is zijn vader echt? En waarom vertelt hij nooit de waarheid?

Big Fish is een hartverwarmende en magische Broadway-musical naar de roman van Daniel Wallace en de film van Tim Burton. Een musical over ouders en kinderen, en de verhalen die we aangrijpen om te zijn wie we willen zijn. Laat je raken en inspireren door deze fantastische familieshow, voor het eerst te zien in Nederland.

Met de musical Big Fish vraagt Starlight Boulevard ook aandacht voor KWF Kankerbestrijding en haar missie minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor de kankerpatiënten.

Ga voor meer informatie, behind-the-scenes materiaal en een heel bijzonder filmpje van Kelsey Grammer naar onze website.

Tickets

23 - 25 mrt 2018
Ijsselstein