Grand Circle logo

Alice in Wonderland (NJMT)

Amateur
Lokaal Zes

Alice is een temperamentvol meisje dat zich verwonderd over de wereld om zich heen. Waarom zijn al die volwassenen zo serieus? En waarom zijn regels zoals ze zijn? Al die vragen vindt haar schooljuffrouw, Mevrouw Solitaire maar niets. Gehoorzaamheid en etiquette daar draait het volgens haar om. Vastbesloten zichzelf te blijven droomt Alice liever van andere werelden, de wolken, de bomen.

Als Alice op een bloedhete zomerdag opeens een Wit Konijn langs ziet rennen, is dat het begin van een wonderlijk avontuur. Ze achtervolgt het konijn, valt in een schacht en komt terecht in een bijzondere droomwereld, waar niets meer normaal is, genaamd Wonderland. In deze wereld is niets wat het lijkt, een wereld waar onzin ook zin heeft en de tijd soms wel tikt en soms niet. Alice ontmoet wonderlijke figuren, zoals de Maartse Haas, de gekke Hoedenmaker, de Rups en natuurlijk de Harten Koningin, die het liefst iedereens kop eraf hakt. Haar leven is nog nooit zó bijzonder geweest.

Lukt het haar om deze wereld te snappen en er achter te komen wie zij is? En lukt het haar om haar weg terug te vinden? U ziet het in Alice in Wonderland.

Tickets

01 - 02 jun 2024
Oisterwijk