Grand Circle logo

Mannelijke hoofdrolspeler voor ‘Once On This Island’ gezocht!

De repetities starten op 10 oktober en vinden iedere donderdagavond plaats van 20.15 tot 22.15 uur bij Pier K Hoofddorp in Het Cultuurgebouw aan het Raadhuisplein. De musicalproductiegroep is bedoeld voor volwassenen met een passie voor zingen, dansen en acteren. Het hele seizoen wordt hard gewerkt aan de voorstelling die zij aan het einde van het seizoen presenteren.

In de musical ‘Once On This Island ’ redt Ti Moune, een boerenmeisje, een welgestelde jongen van de overkant van het Eiland. De jongen heet Daniel en ze valt als een blok voor hem. Wat ze niet weet, is dat de oppergod die regeert over het eiland, een weddenschap heeft met een ander god. Hij vraagt zich af wat sterker is, de liefde of de dood en hij begint zich te bemoeien met Ti Moune haar leven. Ze brengt Daniel terug naar zijn eigen volk. Als ze hem later opzoekt, is ze ontzet over haar eigen lage status die ze heeft. Haar vastberadenheid en haar liefde is niet voldoende om het hart van Daniel terug te winnen en Ti Moune sterft van verdriet. De oppergod verandert haar in een boom, die zo sterk en groot is dat het de scheidingslijn breekt tussen de beide bevolkingsgroepen op het eiland.

Ben je degene die we zoeken? Geef je dan op voor de productie via mireille.mijnals@pier-k.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Meer informatie is te vinden op www.pier-k.nl.