Grand Circle logo

A Chorus Line

Dag 2. A Chorus Line.. Door onze vergadering bij RUG geen matinee-show kunnen meenemen.. Maar dus wel naar A Chorus Line… Wat te zeggen over deze show… Moeilijk om enig vergelijk te maken met de 2 versies die ik al op broadway heb mogen zien.. De eerste was zeker 25 jaar geleden (of meer) de ander 3 jaar geleden.. Vandaag dus op Westend de re-staged version.. Ik heb alleen maar zitten huilen, dit is waar wij theater voor willen maken. De passie, het vuur, de muziek, het verdriet, de pure naaktheid van de artiest, het wegcijferen van het individu omwille van het geheel.. Ik buig diep en sta even stil bij mijn meester Marvin Hamlisch.. En dank hem voor dit tijdloos produkt dat mij elke keer weet te boeien, emotioneel tot een wrak weet te brengen.. A Chorus Line.. Dit is waarom ik in het musicalvak zit en what I do for love…